Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Anandamoye Roy
ID : 25061153
Full Mark

30

Your Mark

19 (63.33) / Failed

Attempt

29 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

21 (70%)

Wrong

8 (27%)

Submitted

24 Aug 2025, 12:08 AM

Duration

৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৩.৩৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She is married _ a doctor.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) to

2) He is suffering _ fever.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) from

3) She is junior _ me in service.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) to

4) She has been absent _ Monday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) since

5) They objected _ the proposal.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) to

6) The workers demanded an increase _ salary.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) in

7) The old man died _ cancer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) of

8) He was accused _ theft.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) of

9) He is good _ English but weak _ Math.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) at, at

10) He is addicted _ drugs.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) to

11) The boy was trembling _ fear.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) with

12) I prefer tea _ coffee.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) to

13) They congratulated him _ his success.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) on

14) He is senior _ me.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) to

15) Don’t laugh _ the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) at

16) He prevented me _ going out.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) from

17) The train arrived _ the station on time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) at

18) He came here _ foot.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) on

19) I insisted _ paying the bill.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) on

20) The book is full _ mistakes.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) of

21) He is capable _ doing the work.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) of

22) I am fond _ music.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) of

23) He jumped _ the river to save the boy.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) into

24) He has no interest _ politics.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) in

25) She was accused _ stealing the money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) of

26) She is angry _ her son.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) with

27) The building is made _ brick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) of

28) We are proud _ our country.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) of

29) He has applied _ the job.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) for

30) He is blind _ one eye.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) in

Loading...