Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#8

Overall Rank

Name : Rafiya Rubaiya Borsha
ID : 25060849
Full Mark

30

Your Mark

25 (83.33) / Passed

Attempt

30 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (87%)

Wrong

4 (13%)

Submitted

30 Aug 2025, 10:08 PM

Duration

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৩.৩৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

2) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

3) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

4) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

5) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

6) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

7) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

8) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

9) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) has been

10) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

11) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

12) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

13) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

14) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

15) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

16) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

17) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

18) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

19) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

20) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

21) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

22) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

23) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

24) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

25) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

26) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

27) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

28) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

29) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

30) Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

Loading...