Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#23

Overall Rank

Name : Tasmia Sraboni
ID : 25071535
Full Mark

30

Your Mark

10 (33.33) / Failed

Attempt

30 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

14 (47%)

Wrong

16 (53%)

Submitted

31 Aug 2025, 10:08 AM

Duration

১২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৩.৩৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) are

2) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) gets

3) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) number and person

4) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) was

5) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

6) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) Are

7) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) is

8) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

9) Choose the correct sentence
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) All of it depends on you

10) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

11) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) were

12) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) deserves

13) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

14) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

15) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) was

16) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

17) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

18) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

19) Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

20) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

21) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) has been

22) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

23) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

24) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

25) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

26) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

27) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) universities, are

28) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

29) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

30) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

Loading...