Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : MD. MAHEDI HASAN
ID : 25091781
Full Mark

30

Your Mark

15.5 (51.67) / Failed

Attempt

28 (93%)

Avoid

2 (7%)

Correct

18 (60%)

Wrong

10 (33%)

Submitted

01 Sep 2025, 12:09 AM

Duration

৮ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫১.৬৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) What is the plural of “radius”?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) radii

2) Identify the feminine of “host”:
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) hostess

3) Select the correct plural of “index”:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) indices

4) Choose the correct plural form of “analysis”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) analyses

5) What is the correct plural of “datum”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) data

6) What is the gender of “bridegroom”?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) Masculine

7) The noun “child” becomes _ in plural.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) children

8) “Bitch” is the feminine of –
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) dog

9) Plural of “knife” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) knives

10) Which word is common gender?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) student

11) The correct plural of “phenomenon” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) phenomena

12) Choose the correct plural form of “cactus”:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) cacti

13) What is the plural of “alumnus”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) alumni

14) What is the gender of the word “monk”?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Masculine

15) Which is a neuter gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) tree

16) Which one has irregular plural?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) man – men

17) Which one is a common gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) doctor

18) Feminine form of “gander” is –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) goose

19) Which of the following is masculine gender?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) actor

20) The plural of “formula” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) formulae

21) Which of the following is the correct plural form?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) crisis – crises

22) Which of the following is a neuter gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) river

23) Choose the correct feminine form of “lion”:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) lioness

24) What is the gender of “swan”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Common

25) Choose the correct singular form of “teeth”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) tooth

26) The correct feminine form of “bachelor” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) spinster

27) What is the plural of “leaf”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) leaves

28) Choose the feminine form of “drake”:
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) duck

29) Which of the following is a masculine noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) father

30) Which of the following is a correct pair?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) goose – geese

Loading...