Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Tanisha
ID : 25060819
Full Mark

30

Your Mark

25.5 (85) / Passed

Attempt

28 (93%)

Avoid

2 (7%)

Correct

26 (87%)

Wrong

2 (7%)

Submitted

17 Sep 2025, 01:09 AM

Duration

৫ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Identify the feminine of “host”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) hostess

2) What is the plural of “radius”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) radii

3) Which is a neuter gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) tree

4) The noun “child” becomes _ in plural.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) children

5) Choose the correct plural form of “analysis”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) analyses

6) Choose the correct singular form of “teeth”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) tooth

7) Choose the feminine form of “drake”:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) duck

8) Which one is a common gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) doctor

9) Feminine form of “gander” is –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) goose

10) What is the plural of “alumnus”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) alumni

11) Which of the following is masculine gender?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) actor

12) Choose the correct plural form of “cactus”:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) cacti

13) Which of the following is the correct plural form?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) crisis – crises

14) What is the gender of “bridegroom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Masculine

15) What is the correct plural of “datum”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) data

16) Which of the following is a masculine noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) father

17) The correct plural of “phenomenon” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) phenomena

18) Which of the following is a correct pair?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) goose – geese

19) What is the gender of the word “monk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Masculine

20) The correct feminine form of “bachelor” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) spinster

21) The plural of “formula” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) formulae

22) What is the plural of “leaf”?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) leaves

23) What is the gender of “swan”?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) Common

24) Select the correct plural of “index”:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) indices

25) Which of the following is a neuter gender noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) river

26) Choose the correct feminine form of “lion”:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) lioness

27) “Bitch” is the feminine of –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) dog

28) Which one has irregular plural?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) man – men

29) Plural of “knife” is –
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) knives

30) Which word is common gender?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) student

Loading...