Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Md Emon Dewan
ID : 25050618
Full Mark

30

Your Mark

8.75 (29.17) / Failed

Attempt

25 (83%)

Avoid

5 (17%)

Correct

12 (40%)

Wrong

13 (43%)

Submitted

01 Oct 2025, 10:10 PM

Duration

৫ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৯.১৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He is always showing _ his money.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) off

2) We must cut _ on sugar.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) down

3) He passed _ after hearing the news.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) out

4) He turned _ at the party unexpectedly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) up

5) The company is laying _ workers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) off

6) He looks _ his grandmother.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) after

7) She carried _ her duty efficiently.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) out

8) They backed _ at the last moment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) out

9) The bomb went _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) off

10) The plane took _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) off

11) We must deal _ this problem seriously.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) with

12) She broke _ during the speech.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) down

13) They came _ a wonderful idea.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) up with

14) He turned _ the job offer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) down

15) She dropped _ of college last year.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) out

16) He ran _ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) of

17) The thief made _ with the money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) off

18) Let’s find _ what happened.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) out

19) Let’s go _ the chapter again.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) over

20) The patient pulled _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) through

21) He could not put _ the fire.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) out

22) Don’t give _ hope.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) up

23) Please carry _ with your story.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) on

24) She brought _ five children on her own.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) up

25) I’m looking _ my lost pen.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) for

26) I can't put _ his rude behavior anymore.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) up with

27) The teacher called _ the class to be quiet.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) for

28) I came _ an old friend yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) across

29) He called _ the meeting due to rain.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) off

30) She looks _ her mother in every way.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) up to

Loading...