Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

20

Total Mark

20 X 1 = 20

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Fatema Rahman
ID : 25060986
Full Mark

20

Your Mark

11.75 (58.75) / Failed

Attempt

18 (90%)

Avoid

2 (10%)

Correct

13 (65%)

Wrong

5 (25%)

Submitted

23 Jun 2025, 05:06 AM

Duration

৭ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৮.৭৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) “Giving someone the cold shoulder” means-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) To ignore somebody

2) “September on the Jessore Road” is written by-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) Allen Ginsberg

3) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

4) Would you please find out Bangladesh _____ the map?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) খ) on

5) Identify the correctly spelled one.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) ক) Caesarian

6) The word “flying” in the sentence “Look at the flying bird” is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) participle

7) Go and catch the falling star. Here the “falling” is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) An adjective

8) Identify the word that remains the same in plural form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) ক) deer

9) Complete the sentence. If I were you, I ____ take the money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) would

10) Identify the determiner in the sentence “Bring me that book”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) that

11) Liza had given me two____
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) ঘ) pairs of jeans

12) Hasan has read most of the ____ of Shakespeare.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) works

13) What is the correct indirect form of: He said, “You had better see a doctor”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) ক) He advised him to see a doctor.

14) Fill in the gap with the correct form of the verb: The police _____ informed yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) were

15) Which word is correct?
Your Answer:
E

Correct Answer:
D) ঘ) Proceeds

16) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

17) “A Passage to India” is written by-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) ক) E M Forster

18) To doctor an animal means-
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) খ) To sterilize it

19) What is the function of a topic sentence?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) To present the main idea

20) For God’s sake, hold your tongue and let me love” occurs in a novel by-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) ঘ) Rabindranath Tagore

Loading...