Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Total Questions

20

Total Mark

20 X 1 = 20

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : Hossain Mostakim
ID : 25061334
Full Mark

20

Your Mark

6.25 (31.25) / Failed

Attempt

20 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

9 (45%)

Wrong

11 (55%)

Submitted

27 Jun 2025, 12:06 AM

Duration

১০ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩১.২৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) To doctor an animal means-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) To sterilize it

2) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

3) Identify the word that remains the same in plural form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) ক) deer

4) For God’s sake, hold your tongue and let me love” occurs in a novel by-
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) ঘ) Rabindranath Tagore

5) What is the function of a topic sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) গ) To present the main idea

6) Identify the correctly spelled one.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) ক) Caesarian

7) What is the correct indirect form of: He said, “You had better see a doctor”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) ক) He advised him to see a doctor.

8) Identify the determiner in the sentence “Bring me that book”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) that

9) “Giving someone the cold shoulder” means-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) To ignore somebody

10) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

11) Would you please find out Bangladesh _____ the map?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) on

12) Complete the sentence. If I were you, I ____ take the money.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) গ) would

13) Liza had given me two____
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) ঘ) pairs of jeans

14) “A Passage to India” is written by-
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) ক) E M Forster

15) Go and catch the falling star. Here the “falling” is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) An adjective

16) Hasan has read most of the ____ of Shakespeare.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) ঘ) works

17) Fill in the gap with the correct form of the verb: The police _____ informed yesterday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) ঘ) were

18) Which word is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) ঘ) Proceeds

19) “September on the Jessore Road” is written by-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) Allen Ginsberg

20) The word “flying” in the sentence “Look at the flying bird” is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) participle

Loading...