Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬০৬৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

20

Total Mark

20 X 1 = 20

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : Hossain Mostakim
ID : 25061334
Full Mark

20

Your Mark

8.75 (43.75) / Failed

Attempt

20 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

11 (55%)

Wrong

9 (45%)

Submitted

27 Jun 2025, 01:06 AM

Duration

৬০৬৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৩.৭৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬০৬৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The word “flying” in the sentence “Look at the flying bird” is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) participle

2) Which word is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) ঘ) Proceeds

3) Fill in the gap with the correct form of the verb: The police _____ informed yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) were

4) Identify the word that remains the same in plural form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) ক) deer

5) What is the function of a topic sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) গ) To present the main idea

6) Go and catch the falling star. Here the “falling” is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) গ) An adjective

7) Identify the determiner in the sentence “Bring me that book”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) that

8) Hasan has read most of the ____ of Shakespeare.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) works

9) “A Passage to India” is written by-
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) ক) E M Forster

10) For God’s sake, hold your tongue and let me love” occurs in a novel by-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) Rabindranath Tagore

11) “Giving someone the cold shoulder” means-
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) ঘ) To ignore somebody

12) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

13) Liza had given me two____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) ঘ) pairs of jeans

14) To doctor an animal means-
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) খ) To sterilize it

15) Complete the sentence. If I were you, I ____ take the money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) would

16) “September on the Jessore Road” is written by-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) Allen Ginsberg

17) Would you please find out Bangladesh _____ the map?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) on

18) What is the correct indirect form of: He said, “You had better see a doctor”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) ক) He advised him to see a doctor.

19) Identify the correctly spelled one.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) ক) Caesarian

20) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

Loading...