Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#119

Overall Rank

Name : Ashrafia Eti
ID : 26024764
Full Mark

35

Your Mark

21.25 (60.71) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

23 (66%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

03 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

2) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

3) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Chair

4) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Apple

5) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Water

6) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

7) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Interjection

8) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Book

9) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) School

10) Identify the common noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) City

11) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Crowd

12) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Doctor

13) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bottle

14) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

15) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Army

16) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

17) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

18) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

19) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Adverb

20) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

21) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

22) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

23) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Milk

24) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

25) Which one is uncountable in nature?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Music

26) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

27) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

28) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Team

29) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Cotton

30) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

31) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

32) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

33) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jury

34) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Kindness

35) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Noun

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp