Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#94

Overall Rank

Name : Ali Ador
ID : 26014209
Full Mark

35

Your Mark

25.25 (72.14) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

27 (77%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

04 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Army

2) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

3) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Chair

4) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jury

5) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

6) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Adverb

7) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

8) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Milk

9) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Apple

10) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Interjection

11) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cotton

12) Identify the common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) City

13) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Team

14) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

15) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

16) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

17) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

18) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Rice

19) Identify the material noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Sugar

20) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

21) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

22) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Crowd

23) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Noun

24) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

25) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Water

26) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

27) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

28) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

29) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

30) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

31) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Bottle

32) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

33) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Music

34) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

35) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp