Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#152

Overall Rank

Name : Tahmida Sathi
ID : 26024748
Full Mark

35

Your Mark

10.75 (30.71) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

15 (43%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

06 Feb 2026, 11:02 AM

Duration

৬ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) School

2) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

3) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

4) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Doctor

5) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

6) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Because

7) Which one is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Gold

8) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Jury

9) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

10) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

11) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) under

12) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Interjection

13) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Adverb

14) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Wood

15) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Crowd

16) Identify the common noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) City

17) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

18) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

19) Which of the following is a material noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Cotton

20) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

21) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Water

22) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Bottle

23) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

24) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

25) Which one is uncountable in nature?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Music

26) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

27) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Noun

28) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Milk

29) Which one is a common noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Student

30) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Army

31) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

32) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

33) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Chair

34) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Team

35) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp