Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ২৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#102

Overall Rank

Name : জয়ন্ত বালা মিহির
ID : 26024767
Full Mark

35

Your Mark

6.5 (18.57) / ফেইল

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

10 (29%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

07 Feb 2026, 12:02 AM

Duration

৫ মিনিট ২৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ২৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

2) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

3) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

4) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

5) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

6) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

7) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) some

8) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

9) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

10) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

11) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

12) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C. much

13) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) some

14) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

15) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

16) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

17) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) an

18) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

19) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

20) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

21) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

22) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

23) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

24) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

25) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

26) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) Apple

27) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

28) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

29) 9. ----- students in the class passed the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) All

30) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

31) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

32) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) some

33) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

34) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

35) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp