Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Imtia shikder
ID : 26024732
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

07 Feb 2026, 08:02 AM

Duration

০ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

2) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

3) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

4) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

5) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

6) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

7) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

8) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

9) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

10) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

11) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

12) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

13) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

14) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

15) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

16) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

17) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

18) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

19) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

20) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

21) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) some

22) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

23) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

24) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

25) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

26) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

27) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

28) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

29) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

30) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

31) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

32) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

33) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

34) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

35) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp