Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#97

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

11.5 (32.86) / ফেইল

Attempt

19 (54%)

Avoid

16 (46%)

Correct

13 (37%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

07 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

2) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

3) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

4) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

5) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

6) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

7) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

8) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

9) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

10) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

11) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

12) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

13) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

14) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

15) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

16) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

17) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

18) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

19) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) some

20) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

21) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

22) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

23) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

24) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

25) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

26) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

27) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

28) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) any

29) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

30) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

31) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

32) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

33) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

34) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

35) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp