Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩০৮৭৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#58

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

18.25 (52.14) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

20 (57%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

07 Feb 2026, 10:02 AM

Duration

৩০৮৭৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩০৮৭৬ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

2) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

3) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

4) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

5) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

6) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

7) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

8) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

9) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

10) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

11) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

12) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

13) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

14) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

15) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

16) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

17) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

18) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

19) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

20) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

21) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

22) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

23) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

24) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

25) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

26) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) many

27) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

28) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

29) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

30) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) any

31) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

32) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

33) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

34) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

35) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp