Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#140

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

20 (57%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

07 Feb 2026, 07:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১০৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Identify the common noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) City

2) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

3) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

4) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Noun

5) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) School

6) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cotton

7) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Milk

8) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

9) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

10) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

11) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Adverb

12) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Music

13) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Chair

14) Identify the material noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Sugar

15) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

16) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

17) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Bottle

18) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Girl

19) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

20) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) under

21) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

22) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

23) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

24) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Army

25) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

26) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jury

27) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Team

28) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

29) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Abstract

30) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Crowd

31) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

32) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

33) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Interjection

34) Identify the countable noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Idea

35) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Water

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp