Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#44

Overall Rank

Name : Nahid hasan
ID : 26024881
Full Mark

35

Your Mark

14 (40) / পাস

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

17 (49%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

08 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

১০ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

2) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) him or her

3) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

4) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

5) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

6) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) his or her

7) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

8) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

9) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) him or her

10) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

11) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

12) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

13) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

14) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

15) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

16) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

17) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

18) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

19) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

20) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

21) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

22) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

23) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

24) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

25) The child carried _ own bag.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) its

26) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

27) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

28) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

29) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

30) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

31) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

32) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

33) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

34) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

35) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp