Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#39

Overall Rank

Name : Siam akon
ID : 26014494
Full Mark

35

Your Mark

14.75 (42.14) / পাস

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

18 (51%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

08 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

2) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

3) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

4) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

5) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a

6) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

7) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

8) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

9) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

10) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

11) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

12) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

13) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) the

14) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

15) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

16) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

17) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

18) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

19) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

20) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

21) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

22) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

23) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

24) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

25) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

26) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

27) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

28) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

29) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

30) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

31) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

32) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

33) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

34) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

35) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp