Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭০ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#71

Overall Rank

Name : Farzana Tamim Anto
ID : 26024877
Full Mark

35

Your Mark

1.75 (5) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

2 (6%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

08 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৭০ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭০ মিনিট ৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

2) He goes to _ school regularly.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

3) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

4) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

5) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

6) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

7) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

8) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

9) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

10) Rita and her sister love _ mother.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

11) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

12) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

13) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

14) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

15) He is _ European by birth.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

16) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

17) He is not _ honorable man.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

18) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

19) He bought _ umbrella and a raincoat.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

20) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

21) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

22) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

23) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

24) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

25) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

26) She is _ honest girl.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

27) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

28) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

29) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

30) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

31) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

32) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

33) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

34) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

35) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp