Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#60

Overall Rank

Name : Md Sohag Hasan
ID : 26024871
Full Mark

35

Your Mark

10.75 (30.71) / ফেইল

Attempt

12 (34%)

Avoid

23 (66%)

Correct

11 (31%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

08 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৩ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

2) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

3) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

4) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

5) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

6) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

7) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

8) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

9) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

10) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

11) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

12) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

13) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

14) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

15) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

16) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

17) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

18) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

19) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

20) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

21) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

22) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

23) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

24) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

25) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

26) He is not _ honorable man.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

27) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

28) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

29) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

30) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

31) We saw _ eagle flying.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

32) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

33) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

34) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

35) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp