Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#15

Overall Rank

Name : Anika Islam
ID : 26024927
Full Mark

35

Your Mark

21.75 (62.14) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

24 (69%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

09 Feb 2026, 12:02 AM

Duration

৪ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

2) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

3) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

4) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

5) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

6) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

7) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

8) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) their

9) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

10) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

11) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

12) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

13) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) the

14) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

15) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

17) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

18) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

19) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

20) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

21) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

22) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

23) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

24) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

25) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

26) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

28) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

29) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) her

30) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) his

31) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

32) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

33) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

34) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) his or her

35) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp