Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২১৮৪ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Anika Islam
ID : 26024927
Full Mark

35

Your Mark

27.5 (78.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

29 (83%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

09 Feb 2026, 01:02 AM

Duration

২১৮৪ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২১৮৪ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

2) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

3) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

4) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

5) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

6) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

7) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

8) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

9) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

10) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) an

11) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

12) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

13) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

14) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

15) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

16) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

17) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

18) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

19) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

20) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

21) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

22) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

23) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

24) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

25) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

26) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

27) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

28) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

29) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

30) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

31) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

32) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

33) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

34) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

35) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp