Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#68

Overall Rank

Name : Mst.Rukiya
ID : 26024730
Full Mark

35

Your Mark

2.75 (7.86) / ফেইল

Attempt

4 (11%)

Avoid

31 (89%)

Correct

3 (9%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

09 Feb 2026, 11:02 AM

Duration

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

2) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

3) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

4) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

5) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

6) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

7) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

8) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

9) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

10) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

11) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

12) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

13) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

14) Rita and her sister love _ mother.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

15) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

16) He is _ European by birth.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

17) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

18) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

19) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

20) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

21) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

22) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

23) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

24) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

25) He bought _ umbrella and a raincoat.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

26) She is _ best dancer in the group.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

27) He is not _ honorable man.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

28) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

29) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

30) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

31) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

32) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

33) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

34) He goes to _ school regularly.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

35) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp