Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#46

Overall Rank

Name : Polas Ahamed
ID : 26024807
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

17 (49%)

Wrong

18 (51%)

Submitted

10 Feb 2026, 11:02 AM

Duration

১০ মিনিট ২১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ২১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

2) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

3) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

4) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

5) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

6) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

7) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

8) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

9) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

10) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

11) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

12) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

13) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

14) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

15) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

16) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

17) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

18) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

19) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

20) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

21) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

22) She plays _ piano well.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) the

23) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

24) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) her

25) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

26) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

27) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

28) _ rich should help the poor.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

29) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) him or her

30) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) him or her

31) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

32) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

33) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

34) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

35) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp