Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#12

Overall Rank

Name : Khadijatul Islam Suborna
ID : 26024961
Full Mark

35

Your Mark

27.5 (78.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

29 (83%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

10 Feb 2026, 11:02 AM

Duration

৯ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

2) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

3) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

4) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

5) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

6) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

7) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

8) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

9) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

10) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

11) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

12) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

13) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

14) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

15) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

16) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

17) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

18) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

19) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

20) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

21) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

22) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

23) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

24) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

25) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

26) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

27) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

28) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

29) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

30) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

31) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

32) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

33) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

34) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

35) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp