Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#58

Overall Rank

Name : Sayama sharmin jitu
ID : 25092070
Full Mark

35

Your Mark

10.25 (29.29) / ফেইল

Attempt

19 (54%)

Avoid

16 (46%)

Correct

12 (34%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

10 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

৩ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

2) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) his

3) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

4) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

5) He is _ university student.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) a

6) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

7) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

8) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) him or her

9) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

10) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

11) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

12) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

13) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

14) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

15) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

16) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

17) She plays _ piano well.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) the

18) He is _ European by birth.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

19) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

20) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

21) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

22) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

23) _ rich should help the poor.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

24) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

25) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

26) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

27) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

28) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

29) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

30) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

31) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

32) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

33) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

34) He bought _ umbrella and a raincoat.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

35) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp