Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#75

Overall Rank

Name : Nurusshaba Nizhum
ID : 26024765
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

10 Feb 2026, 08:02 PM

Duration

০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

2) He is not _ honorable man.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

3) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) his or her

4) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

5) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

6) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

7) Rita and her sister love _ mother.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

8) She is _ honest girl.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

9) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

10) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

11) She is _ best dancer in the group.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

12) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

13) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

14) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

15) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

16) He bought _ umbrella and a raincoat.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

17) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

18) We saw _ eagle flying.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

19) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

20) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

21) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

22) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

23) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

24) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

25) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

26) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

27) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

28) He goes to _ school regularly.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

29) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

30) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

31) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

32) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

33) He is _ European by birth.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

34) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

35) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp