Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#53

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

12.75 (36.43) / ফেইল

Attempt

14 (40%)

Avoid

21 (60%)

Correct

13 (37%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

10 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৪ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He goes to _ school regularly.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

2) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

3) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

4) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

5) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

6) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

7) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

8) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

9) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

10) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

11) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

12) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

13) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

14) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

15) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

17) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

18) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

19) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

20) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

21) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

22) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

23) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

24) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

25) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

26) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

28) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

29) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

30) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

31) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

32) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) him or her

33) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

34) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

35) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp