Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#8

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

26.5 (75.71) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

28 (80%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

10 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৩ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ২৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

2) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

3) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

4) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

5) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

6) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

7) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

8) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

9) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

10) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

11) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

12) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

13) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

14) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

15) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

16) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

17) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

18) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

19) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

20) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

21) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

22) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

23) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

24) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

25) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

26) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

27) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

28) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

29) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

30) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

31) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

32) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

33) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

34) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

35) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp