Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#12

Overall Rank

Name : Khadijatul Islam Suborna
ID : 26024961
Full Mark

35

Your Mark

24 (68.57) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

26 (74%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

10 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৯ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) him or her

2) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

3) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

4) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

5) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

6) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

7) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

8) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

9) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

10) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

11) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

12) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

13) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

14) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

15) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

17) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

18) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

19) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

20) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

21) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

22) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

23) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

24) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) its

25) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

26) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

27) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

28) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

29) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

30) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

31) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

32) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) her

33) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

34) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) his

35) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp