Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#62

Overall Rank

Name : Saied Hasan
ID : 26024928
Full Mark

35

Your Mark

5 (14.29) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

11 (31%)

Wrong

24 (69%)

Submitted

15 Feb 2026, 07:02 AM

Duration

২০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ২৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

2) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) him or her

3) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

4) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

5) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

6) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

7) He is _ European by birth.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a

8) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

9) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

10) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

11) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

12) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

13) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

14) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

15) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

16) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

17) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

18) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

19) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

20) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

21) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

22) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

23) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

24) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

25) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

26) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

27) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) their

28) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

29) One should always do _ duty.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) one's

30) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) him or her

31) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

32) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) The

33) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) his or her

34) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

35) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp