Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#78

Overall Rank

Name : Nahid hasan
ID : 26024881
Full Mark

35

Your Mark

14.5 (41.43) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

17 (49%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

16 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

১৩ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ৩০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

2) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

3) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

4) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

5) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

6) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

7) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

8) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

9) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

10) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

11) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) some

12) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

13) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

14) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

15) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

16) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

17) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

18) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

19) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

20) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

21) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

22) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

23) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

24) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

25) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

26) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

27) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

28) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

29) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

30) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

31) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

32) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

33) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

34) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

35) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp