Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : Nadira Bina
ID : 26024872
Full Mark

35

Your Mark

14.25 (40.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

18 (51%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

17 Feb 2026, 01:02 AM

Duration

১৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

2) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

3) Present participle performs the works of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

4) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitive verb

5) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) write

6) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had better get

7) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

8) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

9) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

10) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

11) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

12) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) principal verb

13) They had the house----------- .
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

14) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) rise

15) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

16) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

17) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

19) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

20) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Intransitive

21) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

22) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) repair

23) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

24) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

25) What is the number of auxiliary verbs in English?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Twelve

26) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had it mended

27) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) to type

28) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

29) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

30) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) factitive verb

31) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

32) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

33) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) to wash

34) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

35) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp