Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১৪৭২ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#34

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

12.25 (35) / ফেইল

Attempt

21 (60%)

Avoid

14 (40%)

Correct

14 (40%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

18 Feb 2026, 09:02 PM

Duration

১১৪৭২ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১৪৭২ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) to wash

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

3) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had it mended

4) Present participle performs the works of-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) verb & adjective

5) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) transitive verb

6) What is the number of auxiliary verbs in English?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Twelve

7) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) repair

8) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

9) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

10) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

11) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

12) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

13) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

14) My friend  yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) got his car repaired

15) They had the house----------- .
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

16) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

17) They elected him captain. Here 'elected' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) factitive verb

18) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

19) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

20) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) to type

21) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) linking

22) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

23) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

24) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

25) Solaiman is having the students -------- a composition.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) write

26) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

27) Which one is intransitive verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) rise

28) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

29) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Cognate object

30) The door opened automatically. The verb in this sentence is
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Intransitive

31) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

32) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

33) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

34) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

35) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Principal

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp