Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#88

Overall Rank

Name : Sumaiya akther
ID : 26025050
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

15 (43%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

18 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

৯ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

2) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

3) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

4) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

5) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

6) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) much

7) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

8) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

9) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

10) 15. They don’t have _ money to buy a house.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

11) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

12) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

13) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

14) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

15) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

16) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

17) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

18) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

19) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C. Many

20) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

21) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

22) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

23) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

24) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

25) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

26) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

27) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

28) 24. _ boys were playing in the field.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) Many

29) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

30) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

31) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

32) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

33) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

34) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

35) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp