Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#87

Overall Rank

Name : Sumaiya akther
ID : 26025050
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

15 (43%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

18 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

০ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

2) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

3) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

4) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

5) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

6) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C. Many

7) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

8) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

9) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

10) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

11) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

12) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

13) 24. _ boys were playing in the field.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) Many

14) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

15) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

16) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) a) Most

17) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

18) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

19) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

20) 15. They don’t have _ money to buy a house.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

21) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

22) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

23) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

24) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

25) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

26) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

27) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

28) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

29) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

30) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

31) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

32) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) much

33) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

34) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

35) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp