Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#70

Overall Rank

Name : জয়ন্ত বালা মিহির
ID : 26024767
Full Mark

35

Your Mark

1.75 (5) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

2 (6%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

18 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

2) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

3) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

4) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

5) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

6) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

7) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

8) Rita and her sister love _ mother.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

9) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

10) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

11) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

12) He is not _ honorable man.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

13) He goes to _ school regularly.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

14) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

15) He bought _ umbrella and a raincoat.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

16) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

17) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

18) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

19) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

20) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

21) She is _ honest girl.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

22) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

23) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

24) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

25) She is _ best dancer in the group.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

26) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

27) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

28) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

29) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

30) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

31) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

32) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

33) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

34) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

35) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp