Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৪৯৩৭ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#99

Overall Rank

Name : Tithi Rani
ID : 26025018
Full Mark

35

Your Mark

9 (25.71) / ফেইল

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

12 (34%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

19 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

১৪৯৩৭ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৪৯৩৭ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

2) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

3) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

4) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

5) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

6) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

7) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

8) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

9) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

10) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

11) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

12) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

13) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

14) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

15) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

16) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

17) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

18) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

19) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

20) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

21) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

22) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

23) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

24) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) baby

25) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

26) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

27) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

28) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

29) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

30) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) some

31) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

32) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

33) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

34) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

35) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp