Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#104

Overall Rank

Name : Md Shawon Islam
ID : 26024916
Full Mark

35

Your Mark

5 (14.29) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

9 (26%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

20 Feb 2026, 03:02 PM

Duration

৫ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

2) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

3) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) much

4) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) The

5) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

6) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

7) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

8) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) Success

9) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) an

10) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

11) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

12) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

13) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

14) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C. much

15) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

16) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

17) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

18) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

19) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

20) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

21) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

22) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

23) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

24) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

25) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

26) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

27) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

28) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

29) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

30) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

31) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

32) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

33) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) The

34) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

35) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp