Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Nasfeha Tahmena
ID : 26025009
Full Mark

35

Your Mark

24 (68.57) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

26 (74%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

20 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

১৩ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) moved

2) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

3) I waited until the plane----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had taken off

4) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

5) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

6) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

7) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

8) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

9) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

10) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

11) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

12) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

13) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

14) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

15) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

16) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

17) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

18) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

19) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

20) We will tell him about it after he ----.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has reached

21) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

22) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

23) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

24) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

25) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

26) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

27) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

28) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

29) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

30) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

31) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

32) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

33) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

34) The baby --- since morning.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) has been crying

35) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp