Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৯৩৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#38

Overall Rank

Name : Nahid hasan
ID : 26024881
Full Mark

35

Your Mark

12 (34.29) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

15 (43%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

20 Feb 2026, 10:02 PM

Duration

২৯৩৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৯৩৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

2) It is high time we --- our food habits.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) changed

3) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

4) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) it rains

5) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

6) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

7) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

8) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

9) He --- to Chicago just a few minutes ago.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) moved

10) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

11) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

12) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

13) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

14) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

15) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

16) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

17) We often ---- a victim of circumstances.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) fall

18) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

19) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

20) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

21) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

22) It was not long since I – her last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) had seen

23) He --- out just now.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has gone

24) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) did not

25) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

26) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

27) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

28) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

29) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

30) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

31) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

32) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

33) By the time he arrives, we --- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

34) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

35) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp