Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#36

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

13.75 (39.29) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

18 (51%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

20 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৫ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

2) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have passed

3) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

4) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) did not

5) I waited until the plane----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had taken off

6) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

7) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

8) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

9) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

10) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

11) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Have

12) He --- out just now.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has gone

13) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

14) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

15) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had learnt

16) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

17) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

18) The baby --- since morning.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) has been crying

19) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

20) She will have finished the job before---.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) he comes

21) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

22) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

23) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

24) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

25) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

26) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

27) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

28) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

29) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) haven’t had

30) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

31) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

32) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

33) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have I told you

34) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

35) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp