Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#29

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

17.5 (50) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

21 (60%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

20 Feb 2026, 11:02 PM

Duration

৭ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

2) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

3) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) haven’t had

4) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

5) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

6) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

7) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) came

8) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

9) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

10) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

11) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

12) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

13) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

14) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

15) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

16) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

17) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

18) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

19) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

20) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

21) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

22) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

23) She will have finished the job before---.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) he comes

24) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

25) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

26) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

27) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

28) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

29) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

30) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

31) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

32) It is many years since ---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I met you

33) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

34) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

35) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp