Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#21

Overall Rank

Name : Jasmin
ID : 26024785
Full Mark

35

Your Mark

21.25 (60.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

24 (69%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

21 Feb 2026, 12:02 AM

Duration

২ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৬ তম চেষ্টা। ৬ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৬ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

2) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

3) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

4) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

5) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

6) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

7) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

8) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

9) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

10) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Have

11) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

12) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

13) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

14) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

15) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

16) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

17) It is many years since ---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I met you

18) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

19) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

20) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

21) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

22) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

23) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

24) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

25) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

26) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

27) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

28) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

29) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

30) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

31) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

32) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have passed

33) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

34) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) haven’t had

35) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp