Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#27

Overall Rank

Name : Khadijatul Islam Suborna
ID : 26024961
Full Mark

35

Your Mark

12.75 (36.43) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

17 (49%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

21 Feb 2026, 05:02 AM

Duration

১৩ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) repair

2) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) linking

3) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) to wash

4) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

5) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to type

6) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) infinitive

7) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

8) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

9) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

10) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) 14

11) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) factitive verb

12) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) burnt

13) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

14) I got my car  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) repaired

15) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had it mended

16) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

17) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

18) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

19) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

20) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) speaking

21) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

22) Present participle performs the works of-
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

23) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

24) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

25) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

26) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

27) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) principal verb

28) Which one is intransitive verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) rise

29) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

30) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

31) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

32) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

33) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Intransitive

34) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

35) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) write

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp