Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#32

Overall Rank

Name : Md Nur Amin
ID : 25061028
Full Mark

35

Your Mark

17.5 (50) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

21 (60%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

21 Feb 2026, 11:02 AM

Duration

১১ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

2) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) her

3) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

4) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

5) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

6) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

7) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

8) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

9) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

10) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

11) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

12) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

13) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

14) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

15) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

16) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) his

17) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

18) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

19) _ rich should help the poor.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

20) She is _ honest girl.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

21) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

22) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

23) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

24) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

25) He is not _ honorable man.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

26) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

27) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

28) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

29) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

30) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

31) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

32) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

33) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

34) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) his

35) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp