Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#18

Overall Rank

Name : Marufa Aktar
ID : 26024893
Full Mark

35

Your Mark

23 (65.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

25 (71%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

21 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

2) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

3) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

4) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

5) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

6) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

7) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

8) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

9) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

10) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

11) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

12) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

13) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

14) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

15) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

16) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

17) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

18) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

19) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had learnt

20) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

21) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

22) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

23) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

24) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has earned

25) I waited until the plane----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had taken off

26) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

27) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

28) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

29) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

30) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

31) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

32) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

33) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

34) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

35) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp