Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#16

Overall Rank

Name : Nadira Bina
ID : 26024872
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (74%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

21 Feb 2026, 12:02 PM

Duration

২৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২৯ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

2) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

3) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

4) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

5) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

6) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

7) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

8) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

9) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

10) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

11) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

12) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) have

13) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

14) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

15) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

16) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

17) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

18) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

19) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

20) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

21) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

22) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has earned

23) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

24) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

25) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

26) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

27) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

28) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

29) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

30) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

31) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

32) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

33) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

34) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

35) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp