Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#46

Overall Rank

Name : Sumaiya akther
ID : 26025050
Full Mark

35

Your Mark

7 (20) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

12 (34%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

21 Feb 2026, 03:02 PM

Duration

১১ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has earned

2) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) came

3) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

4) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

5) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) moved

6) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

7) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

8) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

9) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

10) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

11) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

12) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had to go

13) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

14) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have I told you

15) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had been

16) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

17) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) it rains

18) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

19) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

20) He --- out just now.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has gone

21) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

22) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) fall

23) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

24) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has reached

25) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

26) Alam always --- the truth.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) speaks

27) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) haven’t had

28) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

29) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

30) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had learnt

31) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

32) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

33) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

34) It is many years since ---.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I met you

35) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp